Tilbehør

Gribber beskytter mod ukontrolleret lukning af den åbne portfløj (i håndbetjente porte) som følge af f.eks. et stærkt vindpust – monteret bag porten, holder dens fløj i den åbne stilling.

Rigellås i en håndbetjent port muliggør at gøre portens fløj fast til fundmentet.

Elektrisk rigellås er en sikkerhedsanordning til drivenheder i porte med et fløjareal større end 3 m.

Fotoceller er opsat på portens søjler og stopper porten og returnerer den til åben stilling, hvis noget kommer i vejen.

Hanekam kan monteres på topkanten af porten.

Lås til manuel betjening, monteret i en aluminiumboks, er en sikker måde at lukke en manuelt betjent port på.

Mortise lås – en traditionel måde at lukke en svinglåge på, monteret i portfløjens ramme.

Overflade lås – en mekanisme lukket ind i en aluminium boks, med et Yale indlæg. Kan også leveres forsynet med en elektrisk strejke.

Lås med elektrisk strejke – et element i adgangskontrolsystemet – til fjern åbning af svinglågen, hvis den er lukket.

Justerbar hængsel, monteret direkte i portens søjle, sikrer præcis positionering af svinglågen i forhold til søjlen.

Hængsel på montagebeslag gør det muligt at fastgøre en svinglåge til en eksisterende stål- eller betonsøjle.

Hængsel på U-profil fastgjort til søjlen – gør det muligt at fastgøre en svinglåge til en stål- eller betonsøjle.

Eksempler på udfyldning

En tofløjet port udfyldt med 25 x 25 mm lukkede profiler svejsede til konstruktionen og en svinglåge udfyldt med 25 x 25 mm lukkede profiler svejsede til konstruktionen.

En tofløjet port udfyldt med gitterpaneler VEGA B, fastgjort med skruer til konstruktionen og en svinglåge udfyldt med gitterpaneler VEGA B, fastgjort med skruer til konstruktionen.

En tofløjet port udfyldt med gitterpaneler VEGA 2D Super, fastgjort med skruer til konstruktionen og en svinglåge udfyldt med gitterpaneler VEGA 2D Super, fastgjort med skruer til konstruktionen.

KORROSIONSBESKYTTELSE

LANG LEVETID

Alle elementer i hegnssystemer er beskyttet mod korrosion ved de bedst kendte metoder: galvanisering og pulverlakering. Zinkbelægningen, som opnås ved at dyppe et kemisk afrenset emne i flydende zink, beskytter indhegninger mod korrosion i mange årtier.

EFFEKTIV BESKYTTELSE

Galvanisering er omkostningseffektiv, både med hensyn til produktion og vedligeholdelse. Galvaniserede bebyggelses hegn kræver ikke overfladevedligeholdelse i årevis. De behøver hellere ikke at være overfladebehandlet med kostbare produkter, som er tilfældet ved traditionelle hegn. Galvaniseret stål kan genbruges, så den ikke forurener eller belaster miljøet.

DUPLEX-SYSTEM

Ved anvendelse af DUPLEX-systemet for dobbelt overfladebehandling med zink og maling, er det muligt at opnå endnu længere levetid på indhegninger. Vi kan hele tiden – uanset vejret – være sikre på, at vores indhegninger ikke mister deres æstetiske fremtoning. Polyesterbeskyttelsesbelægning kan males i den valgte farve fra RAL-paletten.

GENNEMPRØVET

Egne galvaniseringsproces opfylder kravene i den europæiske standard PN-EN ISO 1461, som sikrer den påkrævede kvalitet af galvaniserede produkter. Zinkbelægningen er modstandsdygtig over for høje og lave temperaturer samt UV-stråling og dermed sikrer den bedste beskyttelse af ståloverflader.

Farver

I takt med idéer og behov af individuelle kunder, som forventer en holdbar, æstetisk og unik løsning, omfatter vores tilbud et stort udvalg af farver. På den måde kan kunderne selv vælge den farve, der bedst passer til deres facilitet.

De kunder, der er på udkig efter en port i usædvanlige farver, kan få deres port pulverlakeret i en af mere end 200 farver fra RAL-paletten.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71
info@lockhart.dk