Fløj på port og låge

Portens og lågens ramme er fremstillet af 40×40 mm sektioner. Fløjen har en lås og hængsler. Desuden er den dobbeltfl øjede port udstyret med skudrigle og stopplade. Fløjen på porte og låger er fyldt med Vega B-svejsede netpaneler. Panelerne er svejset med 5 mm tråd. Panelet er svejset til strukturen som set udefra. Port- og lågestolperne udgør en integreret del af produktet. Stolperne er designet til at opfylde kravene til hele konstruktionens styrkegrad. Stolperne er lukket i toppen med plastmuff er. Der anvendes 80×80 mm sektioner til at fremstille stolperne.

Dobbeltfl øjet Modest-port fyldt med Vega B-svejset netpanel

MODEST-låge fyldt med Vega B-svejset netpanel

Byg et avanceret industrielt indhegningssystem

WIŚNIOWSKI-indhegning er en systemløsning, der sikrer beskyttelse af hele ydergrænsen. Vores udbud af moderne stålindhegninger, sektionsfyldningsindhegninger og svejsede trådnetindhegninger er beregnet til boligbyggerier og industrien. Kvalitetshegnene er robuste og samtidig elegante og fl otte. De avancerede WIŚNIOWSKI-løsninger giver dig ro i sindet, især når du har brug for at indhegne din ejendom på en sikker måde, der ser godt ud. Udnyt hele pakken, og skab din egen unikke indhegning.

Systemhegn med dobbeltfl øjet MODEST-port og -låge med svejset Vega B-netpanel

Systemhegn med dobbeltfl øjet MODEST-port og -låge med svejset Vega B-netpanel MODEST-port og låge er også kompatibel med svejset Vega B Light-netpanel

KORROSIONSBESKYTTELSE

SYSTEMER

Modest-porte og -låger er kompatible med Vega B-svejsede netpaneler og -stolper. Fyldningforstærkningen for porte, låger og hegnpaneler er placeret i samme højde, hvilket giver hele hegnet et harmonisk udseende.

OPTIMERET STRUKTUR

Portens og lågens ramme er kompatibel med Vega B-svejsede netpaneler. Panelet er svejset fast på rammen. Der er to tilgængelige åbningsretninger: højre indvendig (PW) eller venstre indvendig (LW).

KORROSIONSBESKYTTELSE

Porte og låger er varmgalvaniseret eller varmgalvaniseret og polyestercoatet med henblik på korrosionsbeskyttelse.

UNIVERSEL MONTERING

Produkterne har en enkelt struktur, der sikrer hurtig og nem montering.

Farver

DUPLEX-systemet kombinerer varmgalvanisering med pulvercoating og sikrer således produkter en længere levetid. Uanset vejrforholdene kan man slappe af i visheden om, at produkter bevarer deres fl otte udseende.

Portene og lågerne fås i en varmgalvaniseret udgave eller i en galvaniseret og polyestercoatet udgave. Standardfarverne er:
RAL 6005 MAT, RAL 7016 MAT.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71
info@lockhart.dk