Mönster

V-KING dobbeltfløjet port med 25×25 mm rørprofilfyldning

V-KING enkeltfløjet højrehåndsport med 25×25 mm rørprofilfyldning

V-KING dobbeltfløjet port med svejset hegnsfyldning i Vega 2D Super

V-KING enkeltfløjet højrehåndsport med svejset hegnsfyldning i Vega 2D Super

Egenskaber

SIKKER

S=Porten har som standard ti sikkerhedslister, to sæt fotoceller og to nødafbrydere. Overensstemmelse med direktiver fra EU. Standard PN EN 13241-1 + A1:2012.

INGEN SKINNER

Porten hænger på stolper med hængsler og ledarme. Porten bruger ikke yderligere skinner langs jorden eller i toppen.

HØJ HASTIGHED

Udstyret med den hurtigste DAAB-automatisering på markedet, der muliggør en hastighed på op til 1 m/s.

ROBUST KONSTRUKTION

De anvendte materialer og løsninger muliggør kontinuerlig drift af porten. Motor til krævende brug.

Håndbetjente og motordrevne skydeporte PI 200

Vores indhegning er en systemløsning, der sikrer beskyttelse af hele ydergrænsen. Vores udbud af moderne stålindhegninger, sektionsfyld-ningsindhegninger og svejsede trådnetindhegninger er beregnet til boligbyggerier og industrien. Kvalitetshegnene er robuste og samtidig elegante og fl otte. De avancerede løsninger giver dig ro i sindet, især når du har brug for at indhegne din ejendom på en sikker måde, der ser godt ud. Udnyt hele pakken, og skab din egen unikke indhegning.

Systemhegn med V-KING dobbeltfl øjet port med 25×25 mm rørprofi lfyldning

Systemhegn med V-KING dobbeltfl øjet port med svejset hegnsfyldning i Vega 2D

Farver

I takt med idéer og behov af individuelle kunder, som forventer en holdbar, æstetisk og unik løsning, omfatter vores tilbud et stort udvalg af farver. På den måde kan kunderne selv vælge den farve, der bedst passer til deres facilitet.

De kunder, der er på udkig efter en port i usædvanlige farver, kan få deres port pulverlakeret i en af mere end 200 farver fra RAL-paletten.

Tekniske egenskaber

Portrammerne er i enkeltfløjede porte op til 2950 mm bredde og i dobbeltfløjede porte op til 5950 mm bredde, er svejst af 60×60 mm rørprofiler. Portrammerne er i enkeltfløjede porte over 2950 mm bredde og i dobbeltfløjede porte over 5950 mm bredde, er svejst af 80×80 mm rørprofiler. Fløjene foldes og er forbundet med hængsler monteret på rullelejer. Ledstængerne og stangsamlingerne er fremstillet af rustfrit stål. Fløjene anvender LOCINOX-karmoverføringer af rustfrit stål. Gribesystem er monteret i midten af porten. Porten fås i dobbeltfløjet eller enkeltfløjet (venstre- eller højrehængslet) udgave.

Portstolpe
For enkeltfl øjede porte med en bredde på op til 2950 mm og dobbeltfl øjede porte med en bredde på op til 5950 mm er stolpen fremstillet af 160×160 mm profi ler, mens stolpen for enkeltfl øjede porte med en bredde på mindst 3000 mm og dobbeltfl øjede porte med en bredde på mindst 6000 mm er fremstillet af 200×200 mm profiler.

MÅL PÅ PORTSTOLPE
A B C D
Stolpe fremstillet af 160×160 mm profi 340 240 Ø20
Stolpe fremstillet af 200×200 mm profi 400 300 Ø24

Automatisering

V-KING-porte er udstyret med en specialkonstrueret automatisering, som er fremstillet af virksomheden DAAB. Åbne-/lukkehastigheden er på op til 1 m/s. Produktbetegnelse: krævende anvendelse. Dobbeltfl øjede porte med en bredde på op til 7000 mm (Sj) og enkeltfl øjede porte med en bredde på op til 3500 mm (Sj) anvender en drevenhed af type MT. Dobbeltfl øjede porte med en bredde på over 7000 mm (Sj) og enkeltfl øjede porte med en bredde på over 3500 mm (Sj) anvender en drevenhed af type MT. Motorene er monteret på hovedstolperne. Momentet overføres til fl øjene via et armsystem. Styreenheden er EP 104-1 eller EP 104-2 fra DAAB, som er monteret i kabinettet og har IP 65-klassifi cering. Styreenheden kan udstyres med ekstrafunktioner, der giver et bredt udvalg af aktiv og passiv brugersikkerhed.

Motorerne fås i et hus af rustfrit stål som tilvalg – type MT1H eller MK1H.

DAAB-drevenhed – type MT

DAAB-drevenhed – type MK

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.