Montagesystemer

1: Premises | 2: Street

Panelerne monteres på BSAFE og BETA søjlen ved hjælp af kroge og knapper. Panelerne samles med samlingsstykker.
Panelerne i GAMMA-systemet er udført af dobbelt stålplade. Takket være søjlens specifikke udformning er fastgørelsen usynlig på søjlens overflade.
Panelerne i OMEGA-systemet monteres til søjlens side ved hjælp af 2-delte spændestykker, som spændes sammen ved hjælp af rustfrie skruer med knapper.

SAFE – på søjler med et tværsnit på 60 x 40 mm med monteringshuller

BETA – på søjler med et tværsnit på 60 x 40 mm med monteringshuller

GAMMA – på to-T-profil søjler med et tværsnit på 65 x 42 mm med monteringshuller

OMEGA – på søjler med et tværsnit på 60 x 40 mm.

Højdeoversigt

Paneltype Paneldiameter [mm] Stort øje [mm] Lille øje [mm] Panelbredde [mm] Rustbeskyttelse Farver
 Vega B  5   50×200   50×50   2500 galvanisering, galvanisering + polyesterbelægning standard, andre fra RAL-paletten

VEGA 2D

Maksimum stivhed og styrke

VEGA 2D paneler er udført af svejsede stålstænger, hvoraf de vandrette (dobbelte) stænger har en en diameter på 6 mm og de lodrette stænger har en diameter på 5 mm.

VEGA 2D Super paneler er udført af svejsede stålstænger, hvoraf de vandrette (dobbelte) stænger har en en diameter på 8 mm og de lodrette stænger har en diameter på 6 mm.

Hegn udført i systemerne VEGA 2D og VEGA 2D Super anvendes til indhegning af parker, offentlige bygninger, supermarkeder, fabrikker, lufthavne, militærfaciliteter og idrætsfaciliteter.

DELTA 2D – på søjler med et tværsnit på 60 x 40 mm.

SIGMA 2D – på søjler med et tværsnit på 60 x 40 mm.

OMEGA 2D – på søjler med et tværsnit på 60 x 40 mm.

Paneler i DELTA 2D-systemet er hængt op på monteringklips, der findes under hver række af de dobbelte vandrette stænger (2D-L) eller med mindre antal klips (2D- S), fastgjort ved hjælp af samlingsstykker.

Paneler i SIGMA 2D-systemet er hængt op på monteringklips, der findes under hver række af dobbelte vandrette stænger, fastgjort ved hjælp af samlingslister.

Panelerne i OMEGA 2D-systemet monteres til søjlens side ved hjælp af 2-delte firkantede spændestykker, som spændes sammen ved hjælp af rustfrie skruer med knapper.

Paneltype Diameter på vandrette stænger [mm] Diameter på lodrette stænger [mm] Øje [mm]  Panelbredde [mm] Rustbeskyttelse Farver
Vega 2D 2 x 6 5 50×200   2500 galvanisering, galvanisering + polyesterbelægning standard andre fra RAL-paletten

KORROSIONSBESKYTTELSE

LANG LEVETID

Alle elementer i hegnssystemer er beskyttet mod korrosion ved de bedst kendte metoder: galvanisering og pulverlakering. Zinkbelægningen, som opnås ved at dyppe et kemisk afrenset emne i flydende zink, beskytter indhegninger mod korrosion i mange årtier.

EFFEKTIV BESKYTTELSE

Galvanisering er omkostningseffektiv, både med hensyn til produktion og vedligeholdelse. Galvaniserede bebyggelses hegn kræver ikke overfladevedligeholdelse i årevis. De behøver hellere ikke at være overfladebehandlet med kostbare produkter, som er tilfældet ved traditionelle hegn. Galvaniseret stål kan genbruges, så den ikke forurener eller belaster miljøet.

DUPLEX-SYSTEM

Ved anvendelse af DUPLEX-systemet for dobbelt overfladebehandling med zink og maling, er det muligt at opnå endnu længere levetid på indhegninger. Vi kan hele tiden – uanset vejret – være sikre på, at vores indhegninger ikke mister deres æstetiske fremtoning. Polyesterbeskyttelsesbelægning kan males i den valgte farve fra RAL-paletten.

GENNEMPRØVET

Egne galvaniseringsproces opfylder kravene i den europæiske standard PN-EN ISO 1461, som sikrer den påkrævede kvalitet af galvaniserede produkter. Zinkbelægningen er modstandsdygtig over for høje og lave temperaturer samt UV-stråling og dermed sikrer den bedste beskyttelse af ståloverflader.

Farver

I takt med idéer og behov af individuelle kunder, som forventer en holdbar, æstetisk og unik løsning, omfatter vores tilbud et stort udvalg af farver. På den måde kan kunderne selv vælge den farve, der bedst passer til deres facilitet.

De kunder, der er på udkig efter en port i usædvanlige farver, kan få deres port pulverlakeret i en af mere end 200 farver fra RAL-paletten.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71
info@lockhart.dk