Funktionalitet og sikkerhed

  1. Føringer i aluminium er monteret inde i rummet, langs åbningens sidekanter, Skinnerne er udstyret med børstelister. 
  2. Nødåbning af porten i tilfælde af strømsvigt, i et sådan tilfælde kan porten åbnes manuelt med håndsving eller kæde-transmission, som er monteret på servomotoren.
  3. Sikkerhedskantliste monteret i nedre pakning bevirker lukning af porten, dvs. når porten kommer i kontakt med en forhindring, stopper posten og kører tilbage til åben stilling. + Gummitætningsliste forneden der slutter tæt ved jorden
  4. Afstandsklips holder afstand mellem profilerne under opkøring og nedkøring af porten og dette sikrer lydsvag drift af porten, samtidig bliver profilernes levetid betydelig forlænget.
  5. Glasbeklædt aluminiumsprofil leverer ekstra lys i rummet. Glas placeret på hele længden af profilen harmoniserer med portens udseende.
    Ventileret profil af perforerede metalplader giver ekstra ventilation i rummet.
  6. Portprofilerne/portlamellerne fremstillet af galvaniserede stålpaneler eller aluminiumpaneler som er isoleret og udfyldte med freon-frit polyuretanskum.
  7. Kan monteres udvendigt
  8. Kan produceres i store størrelser, fx bredde op til 12 meter

Modeller

PORT

PORT med eksempel på vinduepartier

PORT med eksempel på udluftningspaneler

Glas- eller ventileret sektion

Til oplysning af et mørkt rum anbefales glassektioner. Det kan hjælpe med at spare på energien og sikre kontrol af pladsen foran porten uden at åbne den. Glassektionerne øger yderligere portens æstetiskefremtoning.
Kontrolleret luftskifte i rummet lader holde fugtigheden på et passende niveau. Ventilerede sektioner, som installeres på samme måde som glassektioner, sikrer naturlig ventilation og dermed udveksling af luft indendørs.

Sidedøre i aluminium

Sidedøre i aluminium kan tilpasses enhver rulleport til at matche dens isolering, design, farve og opbygning. Dørene kan fås med samme type vinduer, som benyttes i portene.

Installations muligheder

Fig. 1
Udvendig afdækning/skærm,
SI 17; SI 25; SI 40 automatik

Fig. 2
Indvendig afdækning / skærm,
SI 55; SI 75 automatik

Fig. 3
Indvendig afskærmning af rulle

Udvendig installation med beskyttelses inddækning (Fig.1, Fig.2)

Muligheden for udvendig installation af rulleporten er en rigtig god løsning hvor en indvendig installation ikke er mulig (for eksempel, i tilfælde hvor der er for lidt side plads eller overhøjde). Den udvendige installation er mulig under forudsætning af, at motor og styring er beskyttet mod forskellige vejrforhold. (medfølgende inddækning)

Inddækningen dækker motorenheden. Denne løsning sikrer en sikker installation af porten på den udvendige side af bygningen.

Afdækningen fås som standard i 2 farver, RAL 8019 eller RAL 9010, den kan som ekstra males i en hvilken som helst RAL farve.

Afdækningen er også anvendelig indendørs som ekstra beskyttelse hvis pladsen tillader det.

VIGTIG! Ved udvendig installation bliver den konkave side af profilerne til den udvendige side og er synlig fra ydersiden. I tillæg bliver, strømforsyningen, kontrolenhed og kabel til sikkerhedsliste, installeret indvendig i rummet. Drivenhederne SI17, SI25, SI 40 har kun mulighed for nødåbning med håndsving. SI55, SI 75 har både mulighed for nødåbning med håndsving og/ eller kæde.

Indvendig afdækning (Fig.3)

Den delvise afdækning anbefales når rulleporten installeres indvendig i rummet.

Farver

I takt med idéer og behov af individuelle kunder, som forventer en holdbar, æstetisk og unik løsning, omfatter vores tilbud et stort udvalg af farver. På den måde kan kunderne selv vælge den farve, der bedst passer til deres facilitet.

De kunder, der er på udkig efter en port i usædvanlige farver, kan få deres port pulverlakeret i en af mere end 200 farver fra RAL-paletten.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.