Stabelgitter

Et stabelgitter fra Lockhart
– kan det andre traditionelle gitter ikke kan
– åbner døre til en ny form for sikkerhedsniveau

Dette Stackdoor stabelgitter er tyverisikret og kan formes efter de fleste behov.
Udover fordelene fra de traditionelle udformet gitterløsninger, kan dette multidesignbare stabelgitter fremstilles i større bredde/højde og i ønskede udformninger med hjørner og buer til fx karruseldøre, facader, indgangspartier (fremstilles uden sideskinner i hjørnerne).
Stackdoor produktet er en innovation indenfor bl.a. tyverisikring og facadesikkerhed. Det er blevet anerkendt med flere priser fx Innovation Price R+T i 2018 i Stuttgart.

Highligths:

  • Flere gitre kan kører på samme motorenhed.
  • Kræver minimal monteringsplads, har begrænset installationsplads og fylder mindre end traditionelle sikkerheds gitterløsninger – uden det forringer sikkerheden.
  • Giver godt gennemsyn (gennem butik, kontor, lager, facader, parkeringskældre)
  • Skaber en naturlig integration i miljøet, er nytænkende og ideel sikring af åbninger.
  • WK2 / WK3 indbrudssikker.
  • Kan anvendes i alle situationer, da dette stabelgitter er multidesignbar – gitrene kan være lige, runde, vinklet, U-formet, store størrelser (uden mellemled) eller i kombinationer af flere forme.
  • Enkelt, moderne og stilfuldt design der passer til enhver facade, desuden er stålprofilerne tilgængelig i alle RAL farver.

Enkelt, moderne og stilfuldt design

Der passer til enhver facade
– desuden er stålprofilerne tilgængelige i alle RAL-farver.

Skaber en naturlig integration i miljøet, er nytænkende og ideel sikring af åbninger. Der kan køre flere stabelgitre på samme motorenhed og giver godt gennemsyn (gennem butik, kontor, lager, facader, parkeringskældre m.m.) Stabelgitteret han anvendes i alle situationer da gitrene kan laves lige, runde, vinklet, U-formet, store størrelser (uden mellemled) eller i kombinationer af flere forme – lige efter dit ønske.

Sikkerhedscertificeret

En genial og sikker løsning

Stabelgitteret er lavet af materialer, der er betydeligt stærkere end de traditionelle rullende gitre og har en unik patenteret mekanisme, hvorved gitteret låser sig selv, når den lukkes. Det er umuligt at løfte stabelgitteret og du har en optimal beskyttelse mod indbrud, rambuk og hærværk. Stabelgitteret er lavet af stålprofiler og støbte stålstifter. Takket være et unikt stablingssystem forsvinder stålstikkene, når sikringen køres op og kræver meget lidt plads. Stackdoor stabelgitter er indbrudssikker og er officielt WK2-certificeret (til den europæiske standard EN1627 RC 2-klassen) af SKG. Er stabelgitteret placeret bag glas kan en erklæring RC3 / WK3 udstedes til dokumentation ved forsikringsselskabet.

(Stabelgitter er en certificeret sikkerhedsløsning og er ligeledes perfekt i kombination med brandsikring i form af gardiner eller branddøre)

Stabelgitteret er også yderst velegnet udendørs

– Til fx parkeringskældre, facader eller som sikring af udendørsareal, der er under halvtag.

Takket være den såkaldte dobbeltstyring er pakkestørrelsen og monteringspladsen er minimal, kræver begrænset installationsplads og frihøjden maksimeres. kort sagt fylder mindre end traditionelle sikkerheds gitterløsninger – uden det forringer sikkerheden.

Stabelgitteret kan i princippet spænde over ubegrænsede bredder og højder, uden brug af mellemliggende støttere.

En klar fordel ved at anvende stabelgitter i fx parkeringskældre er, at stabelgitteret er velegnet til frekvensstyret motor med høj hastighed, som har mange kørsler dagligt.