Læsseramper til lastbiler

På udkig efter en rampe løsning?!

Lockhart Loading systems ramper, er designet til at kunne udligne store forskelle i højde mellem køretøjer og terræn. Vores mange designs gør os leveringsdygtig med ramper til en hver type køretøj.

Alle materialer er af højeste kvalitet og slidstyrke, et valg der tilgodeser vores kunder, med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Effektiv af- og pålæsning af gods på køretøjer, er en vigtigt parameter i moderne logistiksystemer.

Læsseramper betjenes af en hydraulisk cylinder, der sikrer en stabil overgang mellem bygning og køretøj. Lockhart Loading Systems læsseramper er udformet således, at der er mindst muligt slid på udstyr til godshåndteringen samt bedre arbejdsmiljø for medarbejderne.

Ramper

Den mest effektive måde at danne bro og udligne differencer mellem højde og bredde mellem lagergulv og transportvogn.

En robust konstruktion og lukket hydraulisk system med lav trykanvendelse, medfører en lang levetid med et minimum af vedligeholdelse. Som en “total-løsnings” leverandør, kan vores læsse ramper integreres helt med alle vores øvrige produkter, systemer eller tilbehør ved læsserampen for at sikre effektiv og sikker på-/ og aflæsning.

  • Slidstærk, lang levetid
  • Minimal vedligeholdelse
  • Optimal sikkerhed
  • Brugervenlig
  • Energibesparende

Typer

Klap næb

Teleskop / hydraulisk næb

Til mindre lad-/ eller kassevogne

Manuel

Slidstærk, langtidsholdbar og minimal vedligeholdelse.

Optimeret sikkerhed

Vores lifte / platforme er alle konstrueret iht. EN 1570 sikkerhedsparametre og er udstyret med alle krævede sikkerheds foranstaltninger so standard.

Lifte / platforme til dobbeltdæk hængere.

Med denne lift løsning, kan hængere med to dæk betjenes med én lift. Effektiv og tidsbesparende løsning.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71

info@lockhart.dk