Slusehuse

SLUSEHUSE Lockhart/Loading Systems, er et godt økonomisk alternativ til traditionelle sluse systemer. Monteret udvendigt på bygningen, på den måde sikrer man at dyre indvendige lager kvadratmeter udnyttes optimal.

Sluse huse kan leveres enten som individuelle enheder eller i et sammenbygget design af flere enheder. Er pladsen begrænset, kan slusehuset i et sav-takket mønster.

Highligths:

  • Danner en perfekt tætning mellem lastbil og bygning.
  • Energibesparende  og økonomisk ved at fx forhindre energi tab og beskadigelse af gods
  • Effektiv udnyttelse af indvendige kvadratmeter og arbejdsprocesser.
  • Nem at flytte og geninstallere/ genbruge pga. det modular design.

Til nye, eksisterende eller lejede bygninger

Slusehuse er ofte brugt til at udvide eksisterende bygninger eller hvor indvendig plads er begrænset. Sluse huse kan også bruges på lejede lokaler, hvor der ikke tillades større ombygninger.

Nem at flytte og genanvende

Slusehusene kan relativ nemt flyttes og genanvendes på en anden bygning eller sted.

HACCP løsning

Slusehuse benyttes ofte ved faciliteter hvor HACCP har høj prioritering eller et ufravigeligt krav fra den læsnings ansvarlige. Formålet er at identificere virksomhedens sikkerhedsrisici, forebygge farer og styre risikofaktorer.
* HACCP er en betegnelse for risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter og står for Hazard Analysis and Critical Control Points. 

Energirigtig

Slusehuse bruges ofte hvor HACCP har høj prioritet eller et regulativ. Slusehuse mindsker varmetabet fra bygningen da den fremstår som en blokkering mellem bygningen læssesystemet, hvilket er vigtig i tempererede miljøer.

ISO slusehuse – isolerede

Med et ISO slusehus opnås et endnu mindre varme-/kulde tab end ved andre løsninger.

Fremskudt læssekrave

Med en fremskudt læssekrave, kan klappen på lastbilens trailer åbnes efter parkering og forhindre f.eks. tyveri. Endvidere, ved kølevogne og lagre med f.eks. fødevarer, hvor kontereminering er et emne, er det vigtig at lastbilen først åbnes når den holder ved læsserampen.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71

info@lockhart.dk