HVORFOR KAN DET BETALE SIG AT INVESTERE I ET KOMPLET HEGNSSYSTEM?

Med betegnelsen ”Hegnssystem” menes: låger, svinglåger, hegnssektioner, stolper og montagekomponenter, det vil sige alle de nødvendige elementer for funktionel indhegning af en grund. Ved bestilling af et komplet system sikres en ensartethed af hele indhegningen. Vi leverer den komplette løsning, således der ikke spildes tid og energi på søgning efter de forskellige enheder.

HVORFOR GARANTERER CE-MÆRKNING LÅGENS SIKKERHED?

CE-mærkningen indikerer, at lågen overholder EU-standard EN 13241-1. Denne standard stiller store krav til alle lågefabrikanter mht. sikkerhed for mennesker og ejendomme. Komponenterne, der er monteret på vore låger, såsom strømvagt, gummikant, advarselslampe, fotoceller og sikkerhedslister er alle godkendt til sikker brug af lågen.

MODELLER

Hvordan designes et hegn?

Med et utal af varianter, kan næsten alle ønsker imødekommes

Smedejernshegn fra Lockhart er en simpel og god løsning hvis der ønskes et, næsten, vedligeholdelses frit hegn. Den særlige korrosionbeskyttelse giver en levetid der overgår traditionelle hegn af træ.

Med at stort udvalg af designs, kan der laves et personligt udtryk der passer til bolig og omgivelser.

Hegnsvarianter

Alle elementer fremstillet af stål: sektioner, stolper, låge og svinglåge

Sektioner, låge og svinglåge fremstillet af stål og tilpasset murede søjler

Sektioner og stolper fremstillet af stål og monteret på et opmuret fundament

Valg af bredde på sektioner

Hegnet tilpasses af sektioner i størrelse

Hegnet tilpasses af standard sektionersamt en tilpasset sektion”

Skrånende grund

Forskudte sektioner

Skrå sektioner

Indgangslåge

Skydelågen er en universal måde til at lukke indgangen med. Denne låge optager ingen plads i åbningen, da denne kører langs hegnet uden at berøre jorden. Lågen kan monteres så den åbner til venstre eller højre.

Vi kan installere en dobbelt-svinglåge alle steder, hvor der er fri plads til åbning af lågerne.

Enkelt-svinglåge installeres for at sikre fri adgang for gående til grunden og den kan fås med åbning til begge sider.

Postkassen bør placeres i nærheden af lågen. Indsat og tilpasset i sektionen matcher denne hele hegnet.

Med vores løsninger er det let at løse problemet med placering af affaldscontainere. Man kan til dette formål opbygge en indhegning af ekstra sektioner og eventuelt en låge.

Tilpassede hegnssektioner.

Tilpassede hegnssektioner.

Hvis man skal give adgang til offentlige tjenester forskellige steder på grunden, kan dette løses med en ekstra låge.

KORROSIONSBESKYTTELSE

LANG LEVETID

Alle elementer i hegnssystemer er beskyttet mod korrosion ved de bedst kendte metoder: galvanisering og pulverlakering. Zinkbelægningen, som opnås ved at dyppe et kemisk afrenset emne i flydende zink, beskytter indhegninger mod korrosion i mange årtier.

EFFEKTIV BESKYTTELSE

Galvanisering er omkostningseffektiv, både med hensyn til produktion og vedligeholdelse. Galvaniserede bebyggelses hegn kræver ikke overfladevedligeholdelse i årevis. De behøver hellere ikke at være overfladebehandlet med kostbare produkter, som er tilfældet ved traditionelle hegn. Galvaniseret stål kan genbruges, så den ikke forurener eller belaster miljøet.

DUPLEX-SYSTEM

Ved anvendelse af DUPLEX-systemet for dobbelt overfladebehandling med zink og maling, er det muligt at opnå endnu længere levetid på indhegninger. Vi kan hele tiden – uanset vejret – være sikre på, at vores indhegninger ikke mister deres æstetiske fremtoning. Polyesterbeskyttelsesbelægning kan males i den valgte farve fra RAL-paletten.

GENNEMPRØVET

Egne galvaniseringsproces opfylder kravene i den europæiske standard PN-EN ISO 1461, som sikrer den påkrævede kvalitet af galvaniserede produkter. Zinkbelægningen er modstandsdygtig over for høje og lave temperaturer samt UV-stråling og dermed sikrer den bedste beskyttelse af ståloverflader.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71
info@lockhart.dk