HÅNDBETJENTE OG MOTORDREVNE SKYDELÅGER

  • skydelågen er udført som en selvbærende konstruktion med bæresystemet opsat på et fundament ved hjælp af fundamentsankre
  • portfløjen kører over indkørslens niveau og fungerer uafhængig af om der er is, sne eller blade på terrænet.
  • afhængig af design, kan lågen udfyldes med stålprofiler eller stænger
  • 95×85 mm bæreskinne er monteret på portens fløj. glideskinne er fremstillet af galvaniseret stålplade ved anvendelse af affalds-
  • fri teknologi. Denne unikke fremstillingsproces af en af de vigtigste komponenter i skydeelågen sikrer en pålidelig, smidig og lydsvag drift af lågen
  • rullevogn i skinne 95×85 [mm]
  • lågen kan monteres med 2 eller 3 montageskruer

MODELLER

Montagemål / måltagning

Montagemål for korrekt udvælgelse og installation af en tofløjet skydelåge – set fra ejendommen.

So – afstand mellem stolper (bestillingsmål)
H – højde på lågens fløj (bestillingsmål)

SKYDELÅGE MED AUTOMATIK

Automatikken indbygget i søjlen – sikkert, komfortabelt, æstetisk

Det automatiske system indbygget i stålsøjlen på skydelåger fra Lockhart, er den enest af sin slags på markedet.

Det kan betale sig at bestille lågen med et integreret automatiksystem i stedet for et eksternt motordrev, da søjlen beskytter automatikken mod vind og vejr, og er i tilfælde af strømsvigt let at frakoble, således at lågen kan betjenes manuelt.

  • indbygget i en stålsøjle med et tværsnit på 120 x 120 mm
  • automatikken er beskyttet under låget imod vejrlig, mekanisk beskadigelse og tyveri
  • håndtag til at åbne låget låser automatikken op og giver fri adgang til drivenheden

Kan også fås med udvendig automatik

KORROSIONSBESKYTTELSE

LANG LEVETID

Alle elementer i hegnssystemer er beskyttet mod korrosion ved de bedst kendte metoder: galvanisering og pulverlakering. Zinkbelægningen, som opnås ved at dyppe et kemisk afrenset emne i flydende zink, beskytter indhegninger mod korrosion i mange årtier.

EFFEKTIV BESKYTTELSE

Galvanisering er omkostningseffektiv, både med hensyn til produktion og vedligeholdelse. Galvaniserede bebyggelses hegn kræver ikke overfladevedligeholdelse i årevis. De behøver hellere ikke at være overfladebehandlet med kostbare produkter, som er tilfældet ved traditionelle hegn. Galvaniseret stål kan genbruges, så den ikke forurener eller belaster miljøet.

DUPLEX-SYSTEM

Ved anvendelse af DUPLEX-systemet for dobbelt overfladebehandling med zink og maling, er det muligt at opnå endnu længere levetid på indhegninger. Vi kan hele tiden – uanset vejret – være sikre på, at vores indhegninger ikke mister deres æstetiske fremtoning. Polyesterbeskyttelsesbelægning kan males i den valgte farve fra RAL-paletten.

GENNEMPRØVET

Egne galvaniseringsproces opfylder kravene i den europæiske standard PN-EN ISO 1461, som sikrer den påkrævede kvalitet af galvaniserede produkter. Zinkbelægningen er modstandsdygtig over for høje og lave temperaturer samt UV-stråling og dermed sikrer den bedste beskyttelse af ståloverflader.

Farver

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71

info@lockhart.dk