Vær den første, vær PRIME

Intet er som PRIME, og de klassiske designlinjer er kun en antydning af, hvad porten har at byde på indvendigt.

Vær den første, vær PRIME. Lær mere om fordelene ved den unikke PRIME-port!

Det originale INNOVO-panel, ESSENSEN

Ved at designe den unikke løsning, som PRIME er, dykkede vi ned til kernen af den sektionsopdelte ports struktur. Vores idé var at opnå den bedst mulige isolering med en overlegen æstetisk effekt inde i garagen, samt et ekstraordinært sikkerhedsniveau ved brug.

Sådan kom det unikke INNOVO-panel til verden. Den lukkede konstruktion og de 5 lag foldet stål ved hængslerne, sikrer en strukturel holdbarhed, mens fyldningen, der er fremstillet af højisolerende skum på 60 mm, sammen med særlige afdækninger og forseglinger resulterer i den enestående varmeisolering.

Denne panelkonstruktion gav os mulighed for at bygge et perfekt portblad, der gør PRIME-porten til et innovativ teknologisk gennembrud.

INNOVO panel 60mm

Tværsnit af panel med panelets samlingsafdækning monteret på indersiden af portbladet.

  1. fleksibel panelsamlingsafdækning
  2. aluminiumsprofil til montering af fleksible afdækninger
  3. fem lag stålpå hængslernes fastgørelsesanordning
  4. panelets samlingsforsegling
  5. skjult hængsel
  6. PU-skum

Perfektion I ENHVER DETALJE

PRIME er universel æstetik med sans for komfort, høj værdi og moderne luksus. Sådan definerer PRIME den nye designfilosofi i sin klasse.

De vigtigste egenskaber i PRIMEs design kan defineres som minimalistiske – rene linjer og en formsyntese, som afspejler den moderne arkitekturs holdning til æstetik.

PRIME-formen danner baggrunden. Med et perfekt indvendigt design overrasker den sektionsopdelte port med moderne ingeniørløsninger og mange forskellige lag, der dækker de bevægelige dele. Alle detaljer er blevet udarbejdet til perfektion for at bekræfte den konceptuelle kontinuitet i tidens design og blive til den absolutte designessens.

Et ikon inden for SIKKERHED

PRIME bryder med stereotyperne inden for sikkerhed. Det er ikke blot en vision om yderst æstetiske garageporte, det er også vores overvejelser omkring sikkerhed.

PRIME har en gennemgående tilgang til sikkerhed: Vi har ikke kun anvendt teknologi for at beskytte mod farer, men også for at forebygge dem. De mange avancerede sikkerhedssystemer i konstruktionsdelene og mekanismerne er med til at beskytte alle brugere og gøre dit hjem mere sikkert.

Med et perfekt integreret motorsystem er PRIME en teknologisk frontløber, hvor hver detalje viser, at kvalitet og sikkerhed er én og samme sag.

Perfektion I ENHVER DETALJE

De individuelle systemer som udgør en sikker garageport, er afhængige af hinanden og interagerer med bestemte dele i konstruktionen. De omfatter, blandt andet, fastmonterede skinneafdækninger, flytbare afdækninger af rullelejer, integreret afdækning af skakt og fjedre og panelsamlingernes indre afdækning.

SIDESKAKTAFDÆKNING

FLEKSIBEL PANELSAMLINGSAFDÆKNING

AFDÆKNING AF LODRETTE STYRESKINNER

INTEGRERET AFDÆKNING AF SKAKT OG FJEDRE

FLYTBARE AFDÆKNINGER AF RULLELEJER OG SKINNER

FOTOCELLER

Revolutionerende ISOLERING

Varmeisolering er det, der får PRIME-porten til at skille sig ud og være blandt de produkter, der anbefales i energibesparende – og endda passive – bygninger. PRIME er svaret på efterspørgslen efter maksimale energigevinster og minimalt varmetab fra bygninger.

Det krævede den lavest opnåelige varmeoverførselskoefficient at opnå en sådan ydeevne for en garageport.

PRIME nyder godt af alle fordelene ved INNOVO-panelernes egenskaber inden for varmeisolering og PRIMEs forseglingssystemer til at forhindre varmetab ved de “tyndeste” områder på portbladet.

Hovedargumenterne for EFFEKTIV ISOLERING

INNOVO-panelets U-værdi er 0,37 W/m2K, hvilket svarer til hele portens varmeisolering.

Det nye panel, portbladets dobbelte forseglinger foroven og forneden og panelsamlingsafdækningen hjalp os med at opnå en utrolig varmeoverførselskoefficient på 0,79 W/m2K*.

EKSTRA INDVENDIG FORSEGLING FOROVEN

GUMMIFORSEGLING (panelsamlingsafdækning)

DOBBELT FORSEGLING FORNEDEN

FORSEGLING FOROVEN I STERNBRÆTTET

PANELETS SAMLINGSFORSEGLING

SIDEFORSEGLING

Farver

Det store udvalg af PRIME-farver og -strukturer giver frihed til at designe, som man ønsker, og til at forbedre enhver bygnings arkitektur.

I takt med idéer og behov af individuelle kunder, som forventer en holdbar, æstetisk og unik løsning, omfatter vores tilbud et stort udvalg af farver. På den måde kan kunderne selv vælge den farve, der bedst passer til deres facilitet.
De kunder, der er på udkig efter en port i usædvanlige farver, kan få deres port pulverlakeret i en af mere end 200 farver fra RAL-paletten.

INNOVO-panel 60 mm – uden ribber G

INNOVO-panel 60 mm – brede ribber W

Struktur

Monteringsmål

Monteringsmålene og deres betegnelser for korrekt valg og montering af sektionsopdelte garageporte fra Lockhart

So – åbningsbredde, bestillingsmål
Sj – “indkørselsbredde” med monteret port
So – åbningshøjde, bestillingsmål
Hj – “indkørselshøjde” med monteret port
N – minimumsfrihøjde
W1 – minimumsplads i siden
W2 – minimumsplads i siden
E – garagens minimumsdybde med fri plads under loftet
Ls – længde på drevskinne

PRIME
Sj So – 40 [mm]
Hj Ho – 100 [mm]
Nmin 200 [mm]1
W1min, W2min 160 [mm]
Emin Ls + 410 [mm]
Ls 2900 [mm] lub 3500 [mm]
(1) – Ved porthøjde på 2200 [mm] er Nmin 220 [mm].

Mål for PRIME port – porten fås både i standard mål og i special mål.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71
info@lockhart.dk