INNOVO panel 60mm

Tværsnit af panel med panelets samlingsafdækning monteret på indersiden af portbladet.

  1. fleksibel panelsamlingsafdækning
  2. aluminiumsprofil til montering af fleksible afdækninger
  3. fem lag stålpå hængslernes fastgørelsesanordning
  4. panelets samlingsforsegling
  5. skjult hængsel
  6. PU-skum

EFFEKTIV TERMISK ISOLERING

UniTherm-døren er designet til at opfylde kravene i energieffektive konstruktioner. UniTherm nyder godt af alle fordelene ved de 60 mm tykke INNOVO-panelers egenskaber inden for varmeisolering og dørforseglingssystemerne til at forhindre varmetab ved de “tyndeste” områder på portbladet og til at maksimere energibesparelsen i bygningerne.

Varmeoverførselsgraden for INNOVO-panelet er 0,37 W/m2K, hvilket giver en termisk isolering for hele døren på 0,79 W/m2K.*

* For en garagedør med en størrelse på 5500 x 2250 mm.

FUNKTIONALITET OG SIKKERHED som standard

De individuelle systemer, som er nødvendige for at skabe en sikker garageport, er afhængige af hinanden og interagerer med bestemte dele i konstruktionen. Disse omfatter indre afdækning ved panelsamlingerne og sikkerhedsbremse.

Med et perfekt integreret motorsystem er UniTherm en teknologisk frontløber, hvor hver detalje viser, at kvalitet og sikkerhed er én og samme sag.

FLEKSIBEL PANELSAMLINGSAFDAKNING

DOBBELT FORSEGLING FORNEDEN

FORSEGLING FOROVEN I STERNBRÆTTET

PANELETS SAMLINGSFORSEGLING

SIDEFORSEGLING

SIKKERHEDSBREMSE

DOBBELTE LEJERULLER

Modeller

Farver

Det store udvalg af UniTherm-farver og -strukturer giver frihed til at designe, som man ønsker, og til at forbedre enhver bygnings arkitektur.

I takt med idéer og behov af individuelle kunder, som forventer en holdbar, æstetisk og unik løsning, omfatter vores tilbud et stort udvalg af farver. På den måde kan kunderne selv vælge den farve, der bedst passer til deres facilitet.
De kunder, der er på udkig efter en port i usædvanlige farver, kan få deres port pulverlakeret i en af mere end 200 farver fra RAL-paletten.

NY! Nu er der mulighed for at købe UniTherm garageporte med træ-look!

Paletten af 26 træ-designs giver yderligere valgmuligheder for at designe sin individuelle port.

INNOVO-panel 60 mm – uden ribber G

INNOVO-panel 60 mm – brede ribber W

Struktur

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kan du ikke finde det du søger på vores hjemmeside eller har du noget specielt, du gerne vil tale med en professionel fagmand om – så kontakt os endelig. Vi er behjælpelig med at rådgive og vejlede.

+45 71 96 96 71
info@lockhart.dk